Energiarbejde og de indre verdener

Igennem forskelligt energi arbejde har jeg fået erfaring med at være skabende i energi.

At være skabende i energi betyder at være i samklang med de indre verdener, at åbne til en højere bevidsthed, åbne til en større visdom og en større vilje. At åbne til en virkelighed der er større end din egen personlige verden. Og her i gennem være medskabende.

Vi kan som mennesker være medskabende, når vi åbner os som kanaler for høj energi fra de indre riger. De indre riger er der, hvor vores guider, mestrene og englene bor og virker fra. Vi skal dog huske at på denne rejse er skelneevne en vigtig egenskab – for mange af os en læringsproces.

 

Energi arbejde

Denne form for energi arbejde – eller lysarbejde – kan tage mange former, og det kan læres mange forskellige steder, og på mange forskellige måder. Hvad der er rigtigt for dig, kan kun du selv mærke.

Jeg har lært, eller måske skal vi sige genlært mine evner til energi arbejde gennem min tid på Den Gyldne Cirkel, og siden i selvstændige eksperimenter med at føre skabelse i energi og magisk samarbejde med de indre verdener ud i den fysiske virkelighed, som vi lever og ånder i her på Jorden.

 

Gralsgruppe

I mange år var jeg en del af en gralsgruppe, der arbejde under gralsstrømmen og inspiration fra Den Gyldne Cirkel. Det var et fantastisk stykke gruppe arbejde, hvor vi var en gruppe, der hver 14. dag holdt en gruppe meditation – en gralstjeneste, der havde forskelligt tema hver gang. Tjenesteleder rollen, dvs. meditationsledererollen, gik på omgang hver gang, så alle fik lært at holde tjeneste, og alle fik erfaring med denne type energi arbejde.

Jeg holdt selv typisk tjenester indenfor temaerne: Engleriget, Maria, helligånd og vilje. Det blev tydeligt for mig, at det hvert gruppemedlem var specialiseret i igennem deres inkarnationsrejse selvfølgelig var det, som de kunne bidrage med i tjeneste arbejdet.

 

Shampoo og de indre verdener

Senere slap jeg min stærke tilknytning til Den Gyldne Cirkel for at gå min egen vej. Jeg kom på en rejse ind i at lære min egen tilknytning til natur- og devarigerne at kende.

Jeg lærte at lave shampoo – hvor mærkeligt det end lyder – på en dybt spirituel måde. Det viste sig, at man kan kode mange forskellige ting med energi. Især fandt jeg, at jeg kunne kode ting, der indeholdt vand (læs mere om energi i vand hos Emoto).

Jeg lærte at lave shampooer, der indeholdt høj energi. Som påvirkede sin modtager positivt – som løftede sin modtager, eller gjorde hvad det produkt nu skulle. Det varierede meget – og afhang helt af, hvad de indre verdenere vurderede var nødvendigt på et givent tidspunkt. Jeg arbejder – så vidt muligt – åbent og i samklang med, hvad de indre verdener ønsker manifesteret energimæssigt på et givent tidspunkt. (blog indlæg om at lave spirituel shampoo)

 

At skabe i energi – at skrive

Senere har jeg fundet ud af, at jeg kan være skabende i alt, hvad jeg gør (hvilket sikkert er forbundet til den nye planet Haumea – se video blog indlægget her. Og jeg lover at skrive mere senere om dette).

Jeg er skabende i alt, hvad jeg gør. Det betyder, at jeg åbner til de indre verdeners energi i det, jeg gør. Det sker helt ubevidst, men det forstærkes når jeg gør det bevidst. “Energi følger tanken” er en talemåde, som jeg ikke ved, hvem jeg skal tilkende. Men sand er den i hvert fald – det du fokuserer på med din bevidsthed, det du tænker på, bliver stærkere.

Det betyder også, at når jeg skriver denne side – med bevidst åbning til de indre verdener – som jeg gør nu. Så er energien i skriveriet hævet gevaldigt – det føles faktisk lige nu som når jeg afholdt min bedste gralstjenester 🙂 Dette blog indlæg er dog også bestilt fra de indre verdener af. Jeg havde ingen ide om, hvorfor de indre verdener ønskede dette indlæg skrevet, eller hvad jeg skulle skrive. Men at det skulle skrives, kunne jeg mærke.

 

At skabe i energi – hjemmesider

En af mine nye passioner, og vist også en del af mit livsværk, er at arbejde med hjemmesider. Se, der kom vi ret langt ned på jorden 🙂

Hjemmesider er måder at forbinde mennesker på. At forbinde mennesker, der sidder hvor som helst på kloden. Og jeg kan mærke, at det åbner noget i mig. Den der store verden, og at vi alle er et. Selvom det kan jeg selvfølgelig ikke mærke i min hverdag.

En del af det fantastiske ved hjemmesider er, at de kan også kodes med energi. Dvs. når du som bruger eller kunde suser forbi en hjemmeside, så mærker du, hvilken energi der i hjemmesiden, hvis du er følsom for dette. Og mange mennesker er følsomme for dette, blot på et ubevidst plan.

Så når jeg sidder og arbejder med min hjemmeside, så koder jeg den samtidig med min egen energi og med den/de energier, som jeg samarbejder med på de indre planer.

Dette kan du så som læser/kunde mærke, når du kommer her forbi. Og du kan mærke, om vi er et match.

Og hvis energien, som her hos mig, fx er healing, så vil du også kunne modtage healing blot af at åbne hjemmesiden. Det synes jeg er magisk.

 

* * *

Skriv en kommentar til mig i feltet herunder – har du selv erfaring med at være skabende i energi? At åbne til de indre verdener og være samskabende? Eller ønsker du at få erfaring med dette?

Jeg vil elske at høre fra dig.

[hcshort id=”10″]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *