Hemmeligheden bag hvorfor du ser ud som du gør

Om du er høj eller lav. Om du er lyshåret eller mørkhåret, blåøjet eller grønøjet. Om dine ansigtstræk er regelmæssige, dit ansigt lidt rundt eller du er lidt hulkindet – det afhænger alt sammen af din ascendant.

Derfor er ascendanten (og lidt til) hemmeligheden bag, hvorfor du ser ud, som du gør. Ascendanten er nemlig din krop (det afhænger selvfølgelig også af, hvordan du behandler din krop, men det er en anden historie).

Dit useende bestemmes altså af din ascendant.

 

Dit udseende, ascendanten og tegn

Din ascendant er det, der kommer ind ad døren, når du kommer ind. Det er din krop (og din ubevidste adfærd), og dermed er den det, som andre mennesker ser komme ind ad selvsamme dør.

Din ascendant er en ud af 12 kropstyper, der er bestemt af de 12 tegn – fra vædder til fisk, som billedet herover viser symbolerne på.

Hvor hvert tegn giver en specifik kropstype. Eksempelvis er vægte ascendanter ofte ganske smukke, da de har meget regelmæssige træk (og i Vesten vurderes regelmæssige træk som smukke).

Du kan læse mere om de forskellige ascendanter i Karl Aage Jensens bog “Astrologiens Univers”.

 

Planeter i 1. hus og herskere

Dit udseende bestemmes dog af mere end blot din ascendant. Hvis der er planeter i 1. hus, så har de indflydelse på dit udseende. Disse planeter nuancerer dit udseende.

Måden at forstå dette på er igennem det, som hedder herskere.

Hvert tegn har en hersker, hvilket betyder, at en planet har en nær sammenhæng med et tegn, fordi de er ret ens i deres betydning. Planeten og tegnet er meget ens – men også forskellige. Eksempelvis hersker Uranus over tegnet Vandbæreren. Planeten Uranus har med frihed at gøre, mens Vandbæreren er humanitært indstillet, dermed har de noget til fælles, men er alligevel forskellige.

 

Udseende – et eksempel

Eksempelvis kan en person have en skorpion ascendant, og dermed have et lidt uharmonisk udseende. Typisk er der en lang overkrop og ret korte ben.

Hvis Månen står i 1. hus hos denne person, så bliver udseendet samtidigt mere rundt, der vil være en tendens til fylde. Dette skyldes, at Månen hersker i Krebsen, og Krebse ascendanter har en tendens til at være runde.

 

Dit udseende – din ascendant?

Vil du kende din egen ascendant? Så kan du lære at lægge dit eget horoskop med hjælp fra min gratis e-guide herunder.

Tilmeld dig inspirationslisten og modtag e-guiden straks.

***

[hcshort id=”10″]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *