Hvor står du alene?

Hvor står du alene i dit liv? Hvor er du nødt til at stå og gå selv? Men også – hvor har du evner fra tidligere liv til at stå selv?

Det fortæller den nye planet Makemake om.

 

Makemake – ny planet og nye tider

Makemake blev opdaget i 2005, og den er navngivet i 2008 efter den skabende gud på Påskeøerne. Denne navngivning af en planet i vores solsystem bryder med den gamle kaldæiske tradition, hvor navngivning skete ud fra det romersk-græske gudeparnas.

Derfor varsler den indgangen til en ny og mere global tid, som er meget passende for vores nutid. Det er i sandhed nye tider.

Makemake er en dværgplanet og plutoide, dvs. den befinder sig længere ude i solsystemet end Pluto og har dermed en meget lang omløbstid om Solen. Dvs, at Makemake bevæger sig meget langsomt rundt i sin bane.

 

Makemake – der hvor du står alene

Astrologisk set fortæller Makemake om selvstændighed, om det at stå helt selv uden støtte og rygklapperi fra andre mennesker. Symbolsk set har Påskeøerne, der er placeret midt i Stillehavet – milevidt fra alting, stået helt alene, så tydningen smager rigtigt i min mund og mit indre. De nævnte tydninger er på et teoretisk niveau endnu, da Makemake er ny i den astrologiske verden. Men som nævnt oplever jeg disse tydningsteorier som rigtige.

Makemake viser, der hvor du står alene i dit liv. Og den viser samtidig, hvor du har stået alene i tidligere liv, og dermed har godset med i bagagen til at gøre det i dette liv.

Dette vil ofte opleves ubehageligt i de unge år, hvor de fleste unge mennesker ønsker at være en del af fællesskabet.

 

Hvordan virker Makemake i dit horoskop? 

Makemakes virkning ses i dit horoskop i det hus, som den står i (fx. i 4. hus står du alene i hjemmet, i 10. hus står du alene i din karriere og i offentlighedens øjne, osv.).

Derudover er Makemakes placering i tegn vigtig, men da Makemake som nævnt bevæger sig utroligt langsomt (og dens virkning i tegn dermed er ens for rigtig mange mennesker), er huset det vigtigste for dig.

Når du vil se på Makemakes virkning i horoskop, kan du se på både virkningen i dit fødselshoroskop, dvs. hvor i dit liv står du alene. Men også transit påvirkningen, dvs. hvornår bliver Makemake aktiveret i dit horoskop, dvs. hvornår skal du i særlig grad stå alene.

 

Eksempel på Makemakes virkning i et horoskop

I eksempel fødsels-horoskopet ses Makemake udpeget med en gul pil (symbol forslag er er “M” med et kors under) i 12. hus. Dermed skal klienten står alene spirituelt – klienten kan ikke have en guru. Klienten skal stå alene indeni.

I eksempel progressions-horoskopet herunder for samme klient ses der på, hvad der sker i klientens liv lige nu.

Et progressivt horoskop består af en kombination af et fødselshoroskop og et transit plus progressionshoroskop (de sidste to indeholder tekniske termer, som jeg ikke vil gå dybere ind i her).

I den indre ring i horoskopet ses klientens fødselshoroskop, og i den ydre ring står de planeter der påvirker klienten.

I eksempel horoskopet udpeges igen Makemake i 12. hus, og ligeledes Saturn, der står en den ydre ring. Dermed vises det, at Saturn påvirker Makemake lige nu.

Dette påvirkning betyder, at det er tid til at (Saturn) gå selv spirituelt, at stå alene indeni (Makemake i 12. hus).

Denne tydning opleves rigtig for klienten, der tager sig et år uden spirituelle eller andre uddannelsesforløb, men istedet vil mærke ind i og gå sin egen vej.

***

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvor Makemake står i dit eget horoskop – og dermed hvor du står alene, så find Makemake i dit horoskop med hjælp fra min gratis guide herunder:

 

[hcshort id=”13″]

 

10 meninger om “Hvor står du alene?”

 1. Hej Charlotte Tak for endnu et mega interessant indlæg 🙂 Vil fluks ha’ fundet ud af hvor Makemake står i mit horoskop. Og så lige et stort tillykke med fødselsdagen!!! 🙂 Ønsker dig en dejlig dag.

  1. Tusind tak, kære Britta 🙂
   Og tak for din kommentar!
   Det er så skønt, at du kan lide indlæggene.
   Hvis du har lyst, kan du skrive, hvad du finder frem til med Makemake i dit horoskop?
   Kh
   Charlotte

 2. Tillykke med fødselsdagen – og ja, sikke en fantastisk måne 🙂 Både klar sol og klar måne i dag!

  Dine indlæg er jo altid spændende.
  Jeg synes, den er lidt tricky at forstå i forhold til 11. hus, hvor jeg kan se, at Makemake står hos mig. Så vidt jeg kan se, står huset for venner, lærere og lignende. Og det er lidt svært at koble til at stå alene, synes jeg.
  Jeg ville faktisk have gættet på, at den måske stod i 12. hus, men nej 🙂

  God weekend!

  1. Hej Anja,
   Tak for din kommentar 🙂
   Skønt at du finder indlæggene spændende 🙂
   11. hus står også for faglige fællesskaber, så en tolkning kan være: at du står alene og må gå alene rent fagligt. Du kan ikke tilhøre et gruppefællesskab indenfor noget fagligt.
   God weekend til dig også – og tak!
   Kh
   Charlotte

 3. Hej Charlotte..hm så er der måske en forklaring på hvorfor jeg trods en Venus -Jupiter konjunktion i 7.hus ikke vælter rundt i forhold! 😉 Makemake står i 7.hus. God søndag til dig 🙂 kh. Britta

  1. Hej Britta,
   Ja, med Makemake i 7. hus står du alene mht. andre mennesker. Og så kan det blive svært med parforhold, men der vil en tolkning gå dybere og se på din Mars og Venus i dit fødselshoroskop, dvs. dine forventninger til en partner og dig selv.
   Mht. en konjunktion er det også værd at vide, at den skal der arbejdes for – det er en lukket tilstand, så der skal tages en beslutning for, at den aktiveres.
   Kh
   Charlotte, og god søndag til dig også 🙂

   1. Nøj hvor pudsigt..har lige gået og tænkt på det. Jeg lidt lala jokede med det, da jeg skrev, men ku pludselig mærke flere dybere lag i det..og så ser jeg lige at du samtidigt har skrevet.. 🙂 Ja jeg er skrevet op på din liste, så glæder mig til at få det tolket, når du er tilbage fra barsel 🙂 Tusind tak for svar 🙂

 4. Hej 😊

  Meget spændende læsning. Jeg har makemake i 1. Hus. Hvordan vil makemake påvirke her? da det jo i forvejen handler om selvet og identitet, tænker at det i forvejen handler meget om ens eget, og ikke så meget ift andre. Men da jeg ikke kender så meget til astrologi, så kunne jeg godt tænke mig at få lidt lys på det, da jeg ikke har kunne finde andet materiale om makemake. Måske du kan henvise til noget?

  1. Kære Randi,
   Tak for din kommentar.
   1. hus handler på det personlige psykologiske plan om kroppen og vores væremåder, mens det på det esoteriske plan handler om, hvad vi er inkarneret for at lære denne gang.
   På det esoteriske plan handler Makemake om, at du er kommet for at lære noget om det at stå alene.
   På det personlige plan kan du måske blive set som en ener, afhængigt af Makemakes aspekter (fx et aspekt til Pluto kan undertrykke dette).

   Pt er der næsten ingenting skrevet om Makemake, da det er en nyopdaget planet.
   Claus Houlberg har holdt et foredrag i Astrologisk Selskab, der ligger på deres hjemmeside. Og han har skrevet ganske lidt i sin bog Manifestations Astrologi.

   Selv beskæftiger jeg mig meget med de nye planeter, herunder Makemake.
   Jeg er flyttet fra denne blog til http://www.astrologiskmysterieskole.dk , hvor du kan se mere.
   Fx i dette blog indlæg: https://astrologiskmysterieskole.dk/de-nye-guider-paa-den-indre-vej-makemake-og-de-andre-nye-planeter-viser-din-vej/

   Kig forbi, hvis det trækker i dig.

   Kh
   Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *