OM CHARLOTTE

Jeg er blomsterdeva Charlotte Michaela Christiansen.

Jeg blogger, fordi jeg elsker at skrive og at komme ud med nye tanker og ideer – eller gamle tanker, sagt på nye måder. Det er mit hjertebarn at skrive blog indlæg, som du kan bruge til noget. Som inspirerer dig, begejstrer dig og løfter dig.

Jeg uddannet astrolog fra Astrologisk Akademi (2015), og jeg fortsætter min uddannelse på overbygningen i Esoterisk Astrologi samme sted til efteråret 2015.

Mit astrologiske speciale er sensitivitet astrologisk set. Jeg forsker aktivt i den nye planet Haumeas virkning, især i fødselshoroskopet. Mit astrologiske afgangsspeciale er om Haumeas sensitive virkninger.

Jeg er clairvoyant og samarbejder bevidst med de indre verdener, dvs. usynlige energiverdener hvor engle, devaer, mestre og vores guider bor.

Herunder kan du se et interview med mig fra 2012, hvor Linda fra Feminint Akademi interviewer. Jeg taler om mit væsen, hvordan gyldne produkter skabes (som jeg tidligere har solgt fra mit website www.degyldneshampooer.dk) mm. Vores sprog tager sit udspring i spirituelle forståelser fra Asger Lorentsen (Den Gyldne Cirkel). Så hvis du ikke er bekendt med dette sprog, kan interviewet muligvis opleves som indforstået spirituel snak. Det må du bære over med.

Jeg har valgt at kalde min blog Blomsterdeva, da jeg er sådan en. En blomsterdeva er et lille væsen, der ikke har fysisk form. Den opbygger og tager sig af blomster, planter eller træer. Nogle blomsterdevaer har valgt at blive født på jorden i menneske skikkelse. Og vups, her er jeg!

Og hvis du er mere nysgerrig efter, hvem jeg er. Klik på linket, og hør hele historien.

Blomster hilsner

Charlotte Michaela Christiansen