Sådan skaber du spirituel shampoo med høj energi

Længes du efter højere energi i din hverdag?

Efter ting, der er mere levende end, dem du har?

Efter ting, der kan løfte din hverdag, rense dine legemer på daglig basis?

Så kan det være, at du er klar til at bruge spirituel shampoo.

(Bemærk, at du selv skal lave den – den findes ikke til salg i butikker. Måske gør den engang – det er jo et fremtidens produkt)

 

Spirituel shampoo

Spirituel shampoo er shampoo, der indeholder de indre verdeners energi. Det kan være de indre verdener, der er englerigerne, mestrenes verdener eller måske helt andre typer verdener.

Jeg har selv skabt shampooer med energier lige fra forårets høje energi, over Moder Maria til Mesteren Jesus og de forskellige maskuline Ærkeengle. Se et eksempel her.

Det kan du også gøre. Du kan lære det.

 

Meditation, vand og energi

Du får shampooen til at indeholde en højere og specifik energi ved at meditere, mens shampooen fremstilles.

Så påvirkes shampooen af dét energifelt, du skaber i samarbejde med de indre verdener. Vandet i shampooen kodes med energi (læs mere om kodning af energi i vand hos Masuro Emoto).

Energi påvirkningen understøttes af de blomster, urter, blomsterremedier og/eller æteriske olier, som du vælger at bruge til shampooen.

Shampooen kan fyldes med energi fra de forskellige verdener, fx Engleverdenerne. Og med energi, der passer til dagen, den fremstilles på. Eller tiden, der er lige der (her tænker jeg de store tidsperspektiver). Eller til en proces, som du er i. Du kan også lave shampoo til andre mennesker (husk det etiske perspektiv i dette. Der kommer indlæg om det senere).

 

Sådan gør du

Du skal for at kunne lave shampooen læse et af de tidligere indlæg, som jeg har skrevet om spirituel shampoo. De handler begge om den praktiske opskrift. Find den nemme her, og den detaljerede her.

 

Sådan gør du for at skabe energi i shampooen:

  • Sluk mobil etc. Luk ned for alle ydre forstyrrelser. Ret blikket indad, mod dit indre rum.
  • (Du kan benytte musik, hvis du ønsker at rette meditationen i en bestemt retning, fx Engleriget. Dette gør jeg aldrig selv, da jeg arbejder med at åbne til den energi fra de indre verdener, der vil igennem på et givent tidspunkt).
  • Du sætter dig til rette.
  • Meditationen startes. Læs ordene højt eller indeni dig selv (selve meditationen er skrevet i kursiv).
  • Meditation:

Jeg beder om Det Kosmiske Lys’ beskyttelse.

Jeg åbner for den energi, der ønsker at manifestere sig idag i denne shampoo under den Guddommelige Vilje.

Lad det ske.

  • Så fremstiller du (den fysiske) shampoo efter den praktiske opskrift, mens du er i meditativ, stille tilstand. Måske har du fået indtryk af, hvilken energi der vil manifestere sig. Hold fast i disse indtryk under shampoo fremstillingen. Hvis ikke, holder du dig så klar i sind og følelser, som muligt.
  • Når shampooen er færdig energimæssigt, dvs. når al det indre arbejde er afsluttet (det er for mig oftest efter, at shampooerne er færdige og står klar i deres flasker til afkøling. Ofte efter et stykke tids afkøling):
  • Så siger du:

Jeg takker for den hjælp, jeg har fået til dette arbejde. Og takker for den hjælp, jeg kan give.

Meditationen er nu afsluttet.

 

Krøllen på halen

Jeg planlægger at lave en (og senere sikkert flere) guidet meditation, som du kan lytte til, når du skal lave din shampoo.

Hvis du vil være sikker på at få den, så meld dig til inspirationslisten herunder 🙂

***

[hcshort id=”10″]

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *